Personeelsontwikkeling - HRM advies

Investors in People (IiP) is een keurmerk voor organisaties die willen aantonen dat zij investeren in hun medewerkers. IiP is een certificeerbaar, continu verbeterproces gericht op de ontwikkeling van medewerkers én organisatie. IiP brengt samenhang aan in het HRM-instrumentarium en leidt tot een effectiever personeelsmanagement.

Roseboom & Partners heeft ervaring met het begeleiden van organisaties tijdens het doorlopen van de IiP-cyclus. Wij kunnen gecertificeerde adviseurs inzetten die u stapsgewijs op weg helpen naar het behalen van het keurmerk.

Aan de hand van een quick scan of een meer uitgebreid diagnoserapport kunnen wij voor u aangeven hoe effectief uw HRM-beleid in de praktijk is en welke maatregelen u dient te nemen om tot verbeterstappen te komen.

Wij kunnen u vervolgens van dienst zijn bij het opstellen van een actieplan en bij de begeleiding van de daaruit voortvloeiende activiteiten. Ook kunnen wij zorgdragen voor de opleiding van de leden van de interne projectgroep. Tot slot kunnen we een pré-assessment voor u uitvoeren.

Bent u geïnteresseerd in hoe u een kwaliteitsslag kunt maken in uw HRM beleid? Neem contact  met ons op.