Bedrijfsinformatie

Roseboom & Partners bestaat uit een netwerk van professionele HRM- en organisatieadviseurs die allen hun sporen in de praktijk reeds verdiend hebben. Zij zijn voorheen werkzaam geweest bij verschillende adviesbureaus maar hebben ieder voor zich besloten hun klanten te bedienen met op maat gesneden oplossingen. Door samen te werken kan gebruik gemaakt worden van elkaars deskundigheden. Bij grotere opdrachten kan worden samengewerkt in projectteams en er kunnen schaalvoordelen worden behaald, waardoor de overheadkosten relatief laag kunnen blijven.

Roseboom & Partners draagt bij aan het verbeteren van het rendement van maatschappelijk georiënteerde instellingen en organisaties. Roseboom & Partners is een bureau dat zich richt op vraagstukken van management en bestuur rond de inzet, het behoud en de ontwikkeling van management en personeel in relatie tot de strategie en koers van deze organisaties.

Roseboom & Partners biedt daartoe een pakket aan diensten op het terrein van consultancy, project- en interim management. Roseboom & Partners kiest voor maatwerk, dat wil zeggen oplossingen die aansluiten bij de mogelijkheden en ambities van de opdrachtgever.